Help mee! Maak een account of meld je aan.

Op dit moment zijn er wat problemen met de afbeeldingen op WikiKids. Het kan dus zijn dat je geen afbeeldingen meer ziet. Er wordt druk aan gewerkt om dit op te lossen!

Springfield (The Simpsons)

Uit Wikikids
Ga naar: navigatie, zoeken

Springfield is een fictief (fictief= niet echt) stadje in de cartoon-serie the Simspons. Vrijwel alles in deze serie vindt in dit stadje plaats, op uitzondering van een aantal afleveringen. Springfield ligt zogenaamd in Amerika.

Meest voorkomende locaties

Home of the Simpsons: ookwel het huis van de familie Simpson. Eigenlijk is het wel duidelijk, de familie Simpson woont hier.

Springfield Elementry school: ook wel de basischool van Springfield, waar Bart en Lisa Simpson op zitten. Dit is dé ideale plek voor Bart om zijn streken uit te halen.

Moe's Tavern: Homer Simpsons' favoriete hangplek zal ik maar zeggen. Na het werk komen Homer Simspons en anderen hier een biertje drinken.


The Simpsons
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogleBingYahooMeestersipke.nlKinderpleinen.nl
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids BeeldbankSchoolplaten.com
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "http://wikikids.nl/index.php?title=Springfield_(The_Simpsons)&oldid=340819"
Persoonlijke instellingen
MEDIAWIKI Wikiation_message_sidebar_navigation